קרימי ברי ליידיפינגרס
Ladyfingers ברי שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו תותים, פטל, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט תרד ברי ואבוקדו עם פטיאן ופיסטוקים ברוטב פרג פרג שמנת, Ladyfingers, ו Ladyfingers (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך 1/2 כוס פטל בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה, זורק מוצקים. תניח בצד.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב; להפריש.
לבשל נשאר 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד על אש נמוכה, ללא ערבוב, עד הסוכר מתמוסס ו מדחום ממתקים רושם 248 (כ 10 דקות).
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבונים ביצה, להכות כל הזמן במהירות גבוהה במשך 5 דקות. בהדרגה להוסיף חתיכות חמאה פירה פטל, ולהכות תערובת ציפוי במהירות בינונית 2 דקות או עד שמנת.
תערובת זיגוג כפית לתוך שקית zip-top פלסטיק zip או שקית צנרת. תאטמו את תיק ההקפאה, ותחתכו חור קטן בפינה אחת של התיק. ציפוי צינור על הצדדים לחתוך של ladyfingers, העליון באופן שווה עם תותים פרוסים. אבק עם אבקת סוכר.
הערה: תערובת זיגוג ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. כדי לרכך לצנרת או להפיץ עקביות, מקום בקערת זכוכית; מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות.
להקציף ולאחר מכן מיקרוגל עוד 30 שניות.