קרם אגוזים ברולה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם מלח, מים, קרם קפה nondairy נוזלי אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -19 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סירי אגוזים דה קרם, סירי שוקולד אגוזים דה קרם, ו אגוזי לוז שוקולד {נוטלה} סירי דה קרם.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים חלמונים בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף עד חלקה. בהדרגה לטאטא תערובת חלב לתוך חלמונים ביצה. מערבבים בליקר. מחלקים תערובת שווה בין 5 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט. מכסים ramekins, ולהירגע לפחות 4 שעות או לילה.
מניחים סוכר ומים בסיר קטן וכבד על חום בינוני גבוה; מבשלים 9 עד 10 דקות או עד הזהב. מיד לשפוך סוכר מקורמל באופן שווה על פודינג קר כדי ליצור שכבה דקה נייר על צמרות של פודינג.