קרם אנגלייז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרם אנגלייז. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם שעועית וניל, חצי וחצי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, קרם אנגלייז, ו אספרסו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חלמונים ביצה 2/3 כוס סוכר בקערה בינונית להתמזג.
מניחים 2 כוסות חצי חצי בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא תערובת להתבשל מעל חום בינוני.
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא חצי חם תערובת חצי לתוך תערובת חלמון ביצה. החזר תערובת לסיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד פודינג מתעבה מעט משאיר נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 12 דקות (לא להרתיח). להשליך שעועית וניל. מכסים ומקררים עד שקר. (ניתן להכין 1 יום קדימה; לשמור בקירור.)