קרם אנגלייז
קרם אנגלייז עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם יש לכם סוכר, חלמונים ביצה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, קרם אנגלייז, ו קרם אנגלייז.
הוראות
מחממים חלב בסיר בינוני על חום בינוני רק עד בועות ואדים מופיעים (לא להרתיח).
לטאטא יחד סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב מחומם לתערובת חלמון ביצה, לטאטא כל הזמן. החזר תערובת לסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 6 דקות או עד התערובת מעילים דק את החלק האחורי של כף.
יוצקים תערובת לקערה. מערבבים וניל.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של תערובת, וצינה לפחות 4 שעות. (
תערובת יהיה להתעבות מעט כפי שהוא מתקרר.) מערבבים בורבון לפני ההגשה.