קרם אנגלייז בטעם דרמבוי
קרם אנגלייז בטעם דרמבוי נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שעועית וניל, שמנת, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, קרם אנגלייז, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור מאוד וחלק.
בסיר בינוני, מביאים לרתיחה את השמנת הכבדה, שמנת חמוצה, שעועית וניל עם גרוטאות שלה.
לטאטא על חצי תערובת זו לתוך תערובת חלמון ביצה עד בשילוב היטב, ואז לשפוך בחזרה לתוך הסיר. על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, לבשל עד התערובת מצפה את החלק האחורי של הכף. (חשוב מאוד לערבב כל הזמן. אין לבשל יתר על המידה; בישול ארוך מדי יגרום ביצים מקושקשות.)
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ומייד להגדיר את הקערה על קערה גדולה יותר מלא קוביות קרח ומים קרים עד צונן, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בליקר. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
דרך שלב 3, קרם אנגלייז יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה.