קרם בוואריה לימון עם רוטב פטל
קרם בוואריה לימון עם רוטב פטל נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. גשו לסופר וקנו קוביות קרח, עלי נענע, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, אפרסקים בגריל עם רוטב פטל ושמנת לימון, ו עוגת בוואריה פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, ממיסים ג ' לטין במים רותחים.
מוסיפים קוביות קרח; מערבבים כ 2 דקות או עד ג ' לטין מתחיל להתעבות. עם כפית מחוררת, להסיר כל קרח unmelted. מערבבים קליפת לימון ומיץ לימון.
עם חוט whisk או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, ביסודיות לערבב מוקצף ציפוי לתוך ג ' לטין. להכניס למקרר עד סט, על 1 שעה.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, במקום פטל ואבקת סוכר. כיסוי; להתמזג עד חלקה.
מניחים מסננת על קערה קטנה; יוצקים תערובת פירות יער לתוך מסננת. הקש תערובת עם גב כף דרך מסננת כדי להסיר זרעים; להשליך זרעים.
לתוך כל אחד 4 מנות קינוח, כפית על תערובת לימון 1/2 כוס. למעלה כל אחד עם 2 עד 3 כפות רוטב.
מקשטים עם פירות יער טריים ונענע.