קרם ביצים שוקולד קלאסי
קרם ביצים שוקולד קלאסי נטול גלוטן, ומספק כ 1 מנות. זה מנות ראשונות יש 298 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סירופ שוקולד, סודה, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גלידת שוקולד קלאסית, פחזניות קלאסי, ו גלידת Vanillan קלאסית.
הוראות
יוצקים את החלב לתוך כוס קרה מאוד 12 אונקיה. לאט לאט לשפוך את סודה, ואז בעדינות להוסיף את הסירופ. באמצעות כף ארוכה, מערבבים היטב ומגישים.
אנטון נוסיטו הוא המייסד של P & H Soda Co. חברת סירופ טבעית הממוקמת בברוקלין, ניו יורק. Nocito הוא בוגר של המכון הקולינרי הצרפתי והיה סו שף בכיר בתוך קבוצת האירוח יוניון סקוור, כמו גם מסעדות אחרות בעיר ניו יורק ולונג איילנד.