קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה אירי

קרם ברולה אירי
זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם קצפת, חלמונים ביצה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קרם קרם ברולה אירי, קפה אירי קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקום ungreased 1 1/2 ליטר תבשיל קרמיקה במחבת 13x9 אינץ'. בסיר 2 ליטר, חם הקצפת שמנת וליקר על אש בינונית נמוכה רק עד חם; לא להרתיח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
(מקרטון)(מקרטון)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בקערה בינונית, מערבבים ביצים, חלמונים וסוכר מגורען עם כפית עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת שמנת חמה לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים מחבת עם תבשיל בתנור; לשפוך מים חמים למחבת עד חצי בצד של תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהתערובת נקבעת כאשר התבשיל מתנועע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר תבשיל מחבת מים; מקום על מתלה חוט. מגניב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
כיסוי תבשיל עם מכסה או לעטוף פלסטיק, לא מאפשר לעטוף לגעת במשטח של פודינג; לקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הגדר שליטה בתנור לצלות. עם מגבת נייר, בזהירות למחוק כל נוזל משטח מלמעלה של פודינג. כפית סוכר חום לתוך מסננת בסדר. עם אצבעות או גב כף, לחץ על סוכר חום דרך מסננת באופן שווה מעל פודינג. מטגנים 6 עד 8 סנטימטרים מחום 30 עד 60 שניות, סיבוב או צלחת נעה אם הסוכר נמס בצורה לא אחידה, עד סוכר חום נמס תוסס תוסס (לצפות בזהירות, כמו ציפוי שורף בקלות). מגניב 2 דקות להקשיח סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים באופן מיידי.