קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה ללא אפייה

קרם ברולה ללא אפייה
לא לאפות קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 165 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו לא לאפות קרם ברולה פאי, קרם ברולה אפיית ביצה, ו לא לאפות דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את עמילן התירס והמלח בקערה בינונית, וקצף החוצה כל גושים. לאט לאט להקציף את השמנת, לוודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מקציפים בחלמונים. חשוב כי תערובת זו להיות חלקה כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
לטאטא את החלב עם הסוכר מעל חום בינוני בסיר 3-ליטר (2.8-L). אם אתה משתמש שעועית וניל, לגרד אותו ולהוסיף את הזרעים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לטאטא את התערובת כך הזרעים משולבים לתוך הנוזל. (זה צריך להיראות מנומר, כמו חלב לאחר Oreo כבר הטביע בו שוב ושוב!) כאשר שעועית וניל כבר מגורד, זרוק את התרמיל כולו לתוך המחבת גם כן. חם עד בועות טופס סביב קצה החלב ואת פני השטח כולו מתחיל לרעוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את שעועית וניל ולהשליך אותו. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1
יוצקים את כל תערובת החלב לתוך slurry.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
להקציף במרץ לשלב. התערובת צריכה לבוא יחד בצורה חלקה, ללא גושים.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. לעבות את הפודינג: להפוך את החום בחזרה על בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן במרץ. לעבוד את כל הזוויות של הסיר, לגרד את התחתית. זה ייקח 2 עד 5 דקות כדי להביא את פודינג לרתיחה, עם בועות גדולות שצצות לאט על פני השטח. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. כבה את החימום. (אם אתה לא משתמש שעועית וניל, מערבבים בתמצית וניל עכשיו.)
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים ומקררים את הפודינג: מעבירים את הפודינג דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
יוצקים אותו לשמונה 1/2-כוס (120-מ " ל) ramekins ovenproof ו להכניס למקרר. אין לכסות אותם; במקרה זה, אתה רוצה עור דק, יבש כדי ליצור על גבי. צנן את הפודינג לפחות 4 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
ברולה הפודינג! מפזרים קלות את פני השטח של כל פודינג עם שכבה אפילו של סוכר turbinado. לנער את ramekins מצד לצד כדי אפילו את השכבה. השתמש לפיד מטבח כדי caramelize הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה כך שכבת הסוכר יכול להתקרר ולהקשיח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
שיטה חלופית: ודא ramekins שלך הם broiler-בטוח. הזז מתלה למקום הגבוה ביותר ולחמם broiler שלך. לטגן את ramekins במשך 3 עד 7 דקות, עד הסוכר נמס באופן שווה השחמה. לשמור על שעון קרוב ולהפוך את ramekins פעם או פעמיים כדי לעזור להם חום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)