קרם ברולה ללא אפייה
לא לאפות קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 165 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו לא לאפות קרם ברולה פאי, קרם ברולה אפיית ביצה, ו לא לאפות דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את עמילן התירס והמלח בקערה בינונית, וקצף החוצה כל גושים. לאט לאט להקציף את השמנת, לוודא שאין גושים.
מקציפים בחלמונים. חשוב כי תערובת זו להיות חלקה כמו שאתה יכול לעשות את זה.
לטאטא את החלב עם הסוכר מעל חום בינוני בסיר 3-ליטר (2.8-L). אם אתה משתמש שעועית וניל, לגרד אותו ולהוסיף את הזרעים למחבת.
לטאטא את התערובת כך הזרעים משולבים לתוך הנוזל. (זה צריך להיראות מנומר, כמו חלב לאחר Oreo כבר הטביע בו שוב ושוב!) כאשר שעועית וניל כבר מגורד, זרוק את התרמיל כולו לתוך המחבת גם כן. חם עד בועות טופס סביב קצה החלב ואת פני השטח כולו מתחיל לרעוד.
הסר את שעועית וניל ולהשליך אותו. כבה את החימום.
יוצקים את כל תערובת החלב לתוך slurry.
להקציף במרץ לשלב. התערובת צריכה לבוא יחד בצורה חלקה, ללא גושים.
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. לעבות את הפודינג: להפוך את החום בחזרה על בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן במרץ. לעבוד את כל הזוויות של הסיר, לגרד את התחתית. זה ייקח 2 עד 5 דקות כדי להביא את פודינג לרתיחה, עם בועות גדולות שצצות לאט על פני השטח. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. כבה את החימום. (אם אתה לא משתמש שעועית וניל, מערבבים בתמצית וניל עכשיו.)
מסננים ומקררים את הפודינג: מעבירים את הפודינג דרך מסננת משובחת.
יוצקים אותו לשמונה 1/2-כוס (120-מ " ל) ramekins ovenproof ו להכניס למקרר. אין לכסות אותם; במקרה זה, אתה רוצה עור דק, יבש כדי ליצור על גבי. צנן את הפודינג לפחות 4 שעות, או לילה.
ברולה הפודינג! מפזרים קלות את פני השטח של כל פודינג עם שכבה אפילו של סוכר turbinado. לנער את ramekins מצד לצד כדי אפילו את השכבה. השתמש לפיד מטבח כדי caramelize הסוכר.
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה כך שכבת הסוכר יכול להתקרר ולהקשיח.
שיטה חלופית: ודא ramekins שלך הם broiler-בטוח. הזז מתלה למקום הגבוה ביותר ולחמם broiler שלך. לטגן את ramekins במשך 3 עד 7 דקות, עד הסוכר נמס באופן שווה השחמה. לשמור על שעון קרוב ולהפוך את ramekins פעם או פעמיים כדי לעזור להם חום באופן שווה.