קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה ללא אפייה

קרם ברולה ללא אפייה
לא לאפות קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר טורבינאדו, סוכר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 165 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו לא לאפות קרם ברולה פאי, קרם ברולה אפיית ביצה, ו לא לאפות דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את עמילן התירס והמלח בקערה בינונית, וקצף החוצה כל גושים. לאט לאט להקציף את השמנת, לוודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים בחלמונים. חשוב כי תערובת זו להיות חלקה כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
לטאטא את החלב עם הסוכר מעל חום בינוני בסיר 3-ליטר (2.8-L). אם אתה משתמש שעועית וניל, לגרד אותו ולהוסיף את הזרעים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטאטא את התערובת כך הזרעים משולבים לתוך הנוזל. (זה צריך להיראות מנומר, כמו חלב לאחר Oreo כבר הטביע בו שוב ושוב!) כאשר שעועית וניל כבר מגורד, זרוק את התרמיל כולו לתוך המחבת גם כן. חם עד בועות טופס סביב קצה החלב ואת פני השטח כולו מתחיל לרעוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את שעועית וניל ולהשליך אותו. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1
יוצקים את כל תערובת החלב לתוך slurry.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
להקציף במרץ לשלב. התערובת צריכה לבוא יחד בצורה חלקה, ללא גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את התערובת בחזרה למחבת. לעבות את הפודינג: להפוך את החום בחזרה על בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן במרץ. לעבוד את כל הזוויות של הסיר, לגרד את התחתית. זה ייקח 2 עד 5 דקות כדי להביא את פודינג לרתיחה, עם בועות גדולות שצצות לאט על פני השטח. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך 2 דקות. כבה את החימום. (אם אתה לא משתמש שעועית וניל, מערבבים בתמצית וניל עכשיו.)
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים ומקררים את הפודינג: מעבירים את הפודינג דרך מסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
יוצקים אותו לשמונה 1/2-כוס (120-מ " ל) ramekins ovenproof ו להכניס למקרר. אין לכסות אותם; במקרה זה, אתה רוצה עור דק, יבש כדי ליצור על גבי. צנן את הפודינג לפחות 4 שעות, או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
ברולה הפודינג! מפזרים קלות את פני השטח של כל פודינג עם שכבה אפילו של סוכר turbinado. לנער את ramekins מצד לצד כדי אפילו את השכבה. השתמש לפיד מטבח כדי caramelize הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה כך שכבת הסוכר יכול להתקרר ולהקשיח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
שיטה חלופית: ודא ramekins שלך הם broiler-בטוח. הזז מתלה למקום הגבוה ביותר ולחמם broiler שלך. לטגן את ramekins במשך 3 עד 7 דקות, עד הסוכר נמס באופן שווה השחמה. לשמור על שעון קרוב ולהפוך את ramekins פעם או פעמיים כדי לעזור להם חום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם