קרם ברולה שוקולד
המתכון שוקולד קרם ברולה מוכן בערך 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 852 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ליקר שוקולד, סוכר, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב את השמנת הכבדה, סוכר, ליקר, וניל. כאשר התערובת חמה להוסיף את אבקת קקאו ושוקולד לטאטא עד מעורבב.
מניחים את החלמונים בקערת נירוסטה גדולה. מוסיפים לאט את תערובת השוקולד החם לביצים, קצת בכל פעם, בזמן שטוף. מסננים ויוצקים לתוך ramekins פורצלן בודדים.
מניחים את ramekins במחבת אפייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך המחבת לבוא חצי דרך את הצדדים של ramekins.
אופים עד המשרד במרכז, כ -30 דקות.
הסר את ramekins מאמבט המים ולתת מגניב לחלוטין.
מניחים במקרר במשך 2 שעות. אבק עם סוכר וקרמל עם מבער פרופאן.