קרם ברולה שוקולד וניל
קרם ברולה שוקולד וניל לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. לקינוח הזה יש 633 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -53 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תמצית וניל, שמנת כבדה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 22% , המנה הזו לא כל כך אדירה. קרם ברולה שוקולד ווניל , קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל וקרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרמבו ערכת קרם ברולה} דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מחממים שמנת עד שנוצרות בועות מסביב לדפנות המחבת. בקערה קטנה, טורפים חלמונים ו-3/4 כוס סוכר.
מסירים שמנת מהאש; מערבבים כמות קטנה של שמנת חמה לתוך תערובת החלמונים. מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה וניל. לְהַפְרִישׁ.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. להקציף באיטיות 2 כוסות תערובת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
העבר לשמונה 6 אונקיות לא משומנים. רמקינים או כוסות רפרפת.
יוצקים באיטיות את יתרת תערובת השמנת על גב כף קטנה לתוך הרמקינים, ויוצרים שכבות.
מניחים רמקינים בתבנית אפייה; הוסף 1 אינץ' מים רותחים למחבת.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכזים מתייצבים בדיוק (התערובת תתנדנד).
הסר רמקינים מאמבט מים; מצננים 10 דקות. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
אם משתמשים בלפיד קרם ברולה, מפזרים רפרפרות עם יתרת הסוכר; מחממים עד לקרמל.
אם מבשלים את הרפרפים, מניחים רמקינים על תבנית אפייה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מפזרים תערובת סוכר. צולים 8 אינץ' מהאש במשך 4-7 דקות או עד לקרמל. מקררים למשך 1-2 שעות או עד לצינון.
יין מומלץ: שמפניה, פורט Tawny, Sauternes
שמפניה, פורט טאוני וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי עבור קרם ברולה. Sauternes, Tawny Port ושמפניה משלימים כולם קרם ברולה שמנת. ה-NV Armon Sauterne עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV ארמון סאוטרן]()
NV ארמון סאוטרן
טעם רענן ותוסס, עם מעט ארומה של צימוקים זהובים. מומלץ להגיש עם עוף או כבש צלוי.