קרם ברולה שוקולד מריר
קרם ברולה שוקולד מריר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי מוקצף, שוקולד מריר, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם ברולה שוקולד מריר, קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב בסיר כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס. מערבבים בתמציות.
מערבבים היטב חלמון ביצה ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins, כוסות פודינג, או מנות אפייה רדודות.
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
הסר ramekins מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט. מכסים ramekins, ולהירגע לפחות 4 שעות או לילה.
לנפות 1 כפית סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק לפיד מטבח על 2 אינץ ' מלמעלה של כל פודינג, סוכר חום, נע לפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized. למעלה עם 1 כף קצפת ציפוי.