קושימומחה
מוכן ב1 ש, 3 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה שוקולד מריר

קרם ברולה שוקולד מריר
קרם ברולה שוקולד מריר עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי מוקצף, שוקולד מריר, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם ברולה שוקולד מריר, קרם ברולה שוקולד מריר עם סוכר וניל, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים חלב בסיר כבד על חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום; להוסיף שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס. מערבבים בתמציות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
מערבבים היטב חלמון ביצה ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins, כוסות פודינג, או מנות אפייה רדודות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
הסר ramekins מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט. מכסים ramekins, ולהירגע לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לנפות 1 כפית סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק לפיד מטבח על 2 אינץ ' מלמעלה של כל פודינג, סוכר חום, נע לפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized. למעלה עם 1 כף קצפת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
תגיש מיד חביצה.