קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות3
מגזין

קרם ברולה שקדים

קרם ברולה שקדים
Crème Brûlée שקדים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 626 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קישוטים: פטל, שקדים, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: שעועית וניל שקדים Crème Brûlée, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב עם חוט להקציף עד סוכר מתמוסס תערובת חלקה. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
יוצקים תערובת באופן שווה לתוך 5 (5-x 1 - אינץ') מנות אפייה בודדות עגולות; מניחים מנות במחבת צלייה גדולה או 15 - x 10-x 1-מחבת ג 'לירול אינץ'. הכן אמבט מים 1/2 אינץ ' (ראה יסודות Brle להלן).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
אופים ב 275 במשך 1 שעה או עד כמעט להגדיר. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
4
הסר מחבת; לכסות להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים על 1 1/2 כפות סוכר חום באופן שווה על כל פודינג; במקום פודינג במחבת ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מטגנים 5 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלי נפתח חלקית) עד שסוכר חום נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
מקשטים, אם תרצה.
9
הערה: זמן האפייה הוא עבור 5-x 1-inch כלים בודדים בודדים עגולים. ככלל, להשתמש 4-, 6 -, או 8-אונקיה כוסות פודינג, אופים במשך 15 עד 20 דקות נוספות. כאשר brle crme נעשה, המרכז עדיין יהיה נוזלי מעט סכין לא ייצא נקי. התשואה תשתנה עם מנות בגודל שונה: עבור כוסות 4-אונקיה תקבל 10 מנות, עבור כוסות 6-אונקיה תקבל 7 מנות, עבור כוסות 8-אונקיה תקבל 4 מנות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
1
אל תיבהל כשאתה רואה את המונח אמבט מים. אמבט מים הוא פשוט מחבת צלייה או מחבת ג ' לירול מלאה במים. המים יוצרים כרית מחום התנור, ומאפשרים לרפרפת לאפות לאט מבלי להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
2
אל תשרוף את עצמך. לפני שאתה לוקח את אמבט מים מהתנור, להסיר חלק מהמים עם נורה או מצקת ארוכה מטופלים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
תנורתנור
3
כאשר אתה מטגן את הסוכר החום, לקבל את brles crme קרוב ככל האפשר אלמנט החימום. כדי לעשות זאת, מניחים מחבת צלייה הפוכה על המדף העליון של התנור, ולאחר מכן מניחים את brles crme על תבנית אפייה על גבי מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
אלטרנטיבה הרפתקנית למטאטא היא לפיד ריתוך. האורחים שלך יחשבו שהשתגעת, אבל הלפיד נותן את קרום הזכוכית האולטימטיבי. שריפת היא שיטת הבחירה של השף המקצועי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
מניחים את הפודינג במחבת צלייה מלאה בקרח, ואז מטגנים אותם. הקרח שומר את הפודינג קר בזמן שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
אתה יכול לאפות את brles crme מראש, אבל לחכות רק כמה דקות לפני ההגשה כדי caramelize הסוכר. הסוכר המקורמל יתחיל להתמוסס אם הרפרפת תשב יותר משעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מצאנו שקריסטלים דיקסי מותג סוכר חום עובד הכי טוב עבור קרם ברלס. זה caramelizes באופן שווה לחום זהוב מושלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
4
אל תבזבזו את כספכם על סלמנדרות שנמכרות בקטלוגים גורמה ומשמשות להקרמול החלק העליון של קרמה ברלס. הם עובדים כמו ברזל מיתוג להמיס את הסוכר החום. כשניסינו אחד, אנחנו בסופו של דבר עם burnt--לא caramelized--סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר