קרם ברוסה
קרם Barossa עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לך חלמונים ביצה, מים, קליפת קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, עוגת גלידה קלה עם קצפת וניל ומילוי קרם שוקולד, ו גלידת שקדים שוויצרית מגלידה חלבית / ראיון עם המחבר ומסגיר.
הוראות
משרים משמשים מיובשים במים קרים 1 שעה.
ניקוז ושמור 1/2 כוס מים. לקלף ענבים ולהשאיר לשכך בברנדי.
מניחים משמשים, קליפת קינמון ומים בסיר, לבשל לאט עד משמשים רכים.
הסר את קליפת הקינמון ואת מחית. מקציפים חלמונים עם סוכר. מביאים את החלב לרתיחה ושופכים על תערובת חלמון. לרכך ג ' לטין עם קצת מים קרים ומערבבים לתוך פודינג. אפשר לתערובת להתקרר וכאשר מעובה להוסיף את מחית משמש ואת 20 ענבים שחורים. מקפלים קצפת ומניחים עובש (אשר כבר שטפו עם מים קרים). צ ' יל לפחות 1 שעה. Unmold את הקרם לקשט עם תל של ענבים קצף בברנדי.