קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם גזר לבן & סקווש לאפות

קרם גזר לבן & סקווש לאפות
קרם גזר לבן & סקווש לאפות לוקח מסביב 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 209 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חשיש וקרם כפול עם 142 מ " ל, גרוייר, גזר לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Swede & parsnip bake, דלעת סקווש-מרק גזר לבן, ו דבש-חרדל גזר לבן & אופים תפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים את הקרם, בצל או שאלוט ואת קורנית sprig לתוך מחבת קטנה. לאט לאט חום רק מתחת לנקודת רתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהשאיר להתקרר. מסננים, משליכים את הבצל והקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לשפשף את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת gratin מדידה על 20 ס "מ x 30 ס" מ עם חמאה. מקלפים את הגזר הלבן וחותכים את הקצוות. לקלף ולגרוף את הזרעים מתוך הסקווש. חותכים דק את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
שכבת גזר לבן ודלעת בצלחת, לשפוך על שמנת חדורה, ואז לפזר עם עלי טימין וגראייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
סכין קילוףסכין קילוף
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
5
אופים עבור 1 hr עד הזהב מזלג מחליק בקלות לתוך הירקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה