קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרם דה מנטה בראוניס

קרם דה מנטה בראוניס
קרם דה מנטה בראוניז לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 345 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, קרם דה מנטה מדלל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה די רע. קרם דה מנטה בראוניס, קרם דה מנטה בראוניס, ו קרם דה מנטה פאדג'בראוניס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בעזרת מערבל חשמלי מערבבים חמאה וסוכר בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מוסיפים וניל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
5
בקערה נפרדת משלבים קמח, קקאו ואבקת אפייה. מערבבים בהדרגה לתערובת חמאה. מקפלים פנימה שבבי נענע. כף לתבנית משומנת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בזמן שהבראוניז נאפים, הכינו ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8
שלב חמאה, קקאו, סוכר קונדיטורים, וניל וחלב בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד שמרטיבים חומרים יבשים. מקציפים במהירות גבוהה עד להתפשטות עקביות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נייר אורזנייר אורז
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
9
מוציאים את התבנית מהתנור ומאפשרים לבראוניז להתקרר בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מורחים עם ציפוי שוקולד. למעלה עם מנטה מגולח מדלל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.