קרם דה מנטה בראוניס
קרם דה מנטה בראוניז לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 24 מנות עם 345 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא מאוד במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, קרם דה מנטה מדלל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה די רע. קרם דה מנטה בראוניס, קרם דה מנטה בראוניס, ו קרם דה מנטה פאדג'בראוניס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
בעזרת מערבל חשמלי מערבבים חמאה וסוכר בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים וניל, מערבבים היטב.
בקערה נפרדת משלבים קמח, קקאו ואבקת אפייה. מערבבים בהדרגה לתערובת חמאה. מקפלים פנימה שבבי נענע. כף לתבנית משומנת.
בזמן שהבראוניז נאפים, הכינו ציפוי.
שלב חמאה, קקאו, סוכר קונדיטורים, וניל וחלב בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית במיקסר חשמלי עד שמרטיבים חומרים יבשים. מקציפים במהירות גבוהה עד להתפשטות עקביות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומאפשרים לבראוניז להתקרר בתבנית על רשת.
מורחים עם ציפוי שוקולד. למעלה עם מנטה מגולח מדלל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.