קרם חלבה
קרם המתכון של חלבה חיטה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 329 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון, סוכר מגורען, דקה שמנת של חיטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו גלידת חלבה, גלידה חלבה ונילן, ו Scooped: גלידה חלבה גזר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, להמיס את החמאה על חום מתון.
מוסיפים את השקדים ומבשלים עד בצבע קל, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השקדים לצלחת.
מוסיפים את קרם החיטה לסיר ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד להשחמה קלה, כ -10 דקות.
בסיר בינוני שני, לשלב את החלב, מים וסוכר מגורען. מבשלים מעל חום מתון עד בועות להופיע מסביב לקצה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם קרם חיטה לטאטא מעל חום נמוך עד חלקה ועבה, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את השקדים. לכסות במגבת ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
כפית את התערובת לתוך 9 1/2 אינץ טבעת עובש להחליק את פני השטח.
בואו לעמוד עד מגניב. מכסים ומקררים עד שקר. כדי לשרת, הפוך את חלבה על מגש גדול. מנפים את הסוכר והקינמון של הממתקים ומגישים.