קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

קרם מאפה בסיסי # 2-זה יכול להיות "אחד"

קרם מאפה בסיסי # 2-זה יכול להיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרם מאפה בסיסי #2 — זה יכול להיות "אחד". והוא מספק כ 2 מנות . מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1146 קלוריות. אם יש לך קורנפלור, חלב, אופציונלי: שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קרם מאפה וניל בסיסי, פאף עוגות טארטים (מתכון בסיסי, סתגלני), ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב וחצי מהסוכר בסיר בינוני (ראה הערה). לאט לאט להביא לרתיחה עדינה.בזמן שאתם מחכים לתערובת החלב להגיע לרתיחה, לטאטא את הסוכר 1/3 כוס הנותרים לתוך חלמונים ביצה עד עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מערבבים את הקמח ואת קורנפלור בקערה קטנה, ולאחר מכן לטאטא את הקמח המשולב ועמילן לתוך תערובת ביצה/סוכר.כאשר החלב מגיע לרתיחה, להקציף כמה (השתמשתי על כוס) של חלב חם לתוך תערובת הביצה כדי למזג ורזה.להפחית את החום בינוני או אם באמצעות מבער גדול, בינוני נמוך, ולהוסיף את חלמונים ביצה מחוסמת לחלב רותח, לטאטא כל הזמן. הקרם מאפה יהיה להתעבות כמעט מיד. המשך לבשל ומערבבים עד 1 או 2 בועות גדולות לשבור את פני השטח (זה עלול לקחת דקה או שתיים, אבל זה עוזר להרוג את האנזימים שגורמים דילול).
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
עמילןעמילן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר מהחום וקצף בחמאה ובוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להעביר את הקרם מאפה למיכל נקי. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח להתקרר עד קר.אם תרצה, אתה יכול להבהיר את המרקם של קרם מאפה על ידי קיפול קצפת לאחר קרם מאפה אם מקורר לחלוטין. ייתכן שתרצה להמתיק את הקרם עם 2-3 כפות אבקת סוכר ולהוסיף קצת יותר וניל לפני קיפול אותו לתוך קרם מאפה כי הקרם עצמו הוא רק את הרמה הנכונה של מתיקות והוספת קרם לא ממותק יעשה את זה קצת פחות מתוק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפהקרם מאפה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות