קרם מאפה בסיסי # 2-זה יכול להיות "אחד"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קרם מאפה בסיסי #2 — זה יכול להיות "אחד". והוא מספק כ 2 מנות . מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1146 קלוריות. אם יש לך קורנפלור, חלב, אופציונלי: שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קרם מאפה וניל בסיסי, פאף עוגות טארטים (מתכון בסיסי, סתגלני), ו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב וחצי מהסוכר בסיר בינוני (ראה הערה). לאט לאט להביא לרתיחה עדינה.בזמן שאתם מחכים לתערובת החלב להגיע לרתיחה, לטאטא את הסוכר 1/3 כוס הנותרים לתוך חלמונים ביצה עד עבה וחיוור.
מערבבים את הקמח ואת קורנפלור בקערה קטנה, ולאחר מכן לטאטא את הקמח המשולב ועמילן לתוך תערובת ביצה/סוכר.כאשר החלב מגיע לרתיחה, להקציף כמה (השתמשתי על כוס) של חלב חם לתוך תערובת הביצה כדי למזג ורזה.להפחית את החום בינוני או אם באמצעות מבער גדול, בינוני נמוך, ולהוסיף את חלמונים ביצה מחוסמת לחלב רותח, לטאטא כל הזמן. הקרם מאפה יהיה להתעבות כמעט מיד. המשך לבשל ומערבבים עד 1 או 2 בועות גדולות לשבור את פני השטח (זה עלול לקחת דקה או שתיים, אבל זה עוזר להרוג את האנזימים שגורמים דילול).
הסר מהחום וקצף בחמאה ובוניל.
להעביר את הקרם מאפה למיכל נקי. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח להתקרר עד קר.אם תרצה, אתה יכול להבהיר את המרקם של קרם מאפה על ידי קיפול קצפת לאחר קרם מאפה אם מקורר לחלוטין. ייתכן שתרצה להמתיק את הקרם עם 2-3 כפות אבקת סוכר ולהוסיף קצת יותר וניל לפני קיפול אותו לתוך קרם מאפה כי הקרם עצמו הוא רק את הרמה הנכונה של מתיקות והוספת קרם לא ממותק יעשה את זה קצת פחות מתוק.