קרם מנטה-פאף טבעת עם זיגוג שוקולד
פחזנית מנטה עם זיגוג שוקולד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו ביצים, עלי נענע נוספים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד-פטל קרם פאף טבעת, עוגת שקדים-קרם פאף טבעת, ו Cherry Cream Puff Ring (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש ל 218°. באמצעות 8 אינץ ' עגול עוגת מחבת תחתית כמדריך, לצייר מעגל 8 אינץ על פיסת נייר קלף; להפוך נייר מעל ולמקם על גיליון אפייה. להביא הראשון 5 מרכיבים להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עם כף עץ. להפחית את החום בינוני נמוך.
מערבבים כל הזמן ונמרץ עד הבצק מגיע יחד במסה חלקה. המשך לבשל עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת, תוך ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
העברת בצק חם למערבל חשמלי כבד מצויד מצורף ההנעה.
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, והכה עד שכל ביצה משולבת במלואה לפני הוספת הבא.
מקציפים את הביצים שנותרו בקערה קטנה כדי להתמזג; בהדרגה מוסיפים מספיק ביצה כדי ליצור בצק עבה, מבריק ומשיי.
כפית בצק חם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה צנרת רגיל 3/4 אינץ ' רחב. צינור 1 אינץ ' -טבעת עבה של בצק לאורך קווי המתאר של מעגל על קלף. צינור טבעת שנייה של בצק בתוך הטבעת הראשונה, רק נוגע ראשון. צינור טבעת שלישית של בצק על גבי מעגל שבו טבעות ראשון ושני של בצק נפגשים.
אופים טבעת בצק 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ואופים עד טבעת הוא נפוח, חום, המשרד, על 20 דקות. כבה את התנור; השאר את הטבעת בתנור 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון של טבעת מאפה ב 1 חתיכה. מגניב הן חתיכות העליון והבסיס לחלוטין. באמצעות האצבעות, להסיר בעדינות כל בצק רך מתוך הבסיס ולהשליך. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
להביא 1 1/3 כוסות שמנת כבדה 40 עלי נענע להרתיח בסיר בינוני.
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 1 שעה, ואז לקרר עד קר, על 3 שעות. מסננים קרם לתוך כוס מדידה; להוסיף מספיק קצפת מצוננת נוספת למדוד 1 1/3 כוסות.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית עד עבה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם מנטה הנותרים 4 כפות סוכר בקערה גדולה לפסגות המשרד. מקפלים תערובת crème fraîche לתערובת מנטה.
מערבבים תמצית מנטה אם טעם מנטה חזק רצוי.
בזהירות למקם בסיס של טבעת מאפה על מגש. כפית קרם מנטה לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה כוכב גדול. מחרוזות גדולות לתוך בסיס חלול. שורה שנייה של שושנות על השורה הראשונה. מניחים בעדינות את הבצק על קרם מנטה. מקררים תוך כדי יצירת זיגוג.
מערבבים שוקולד, שמנת וסירופ תירס בקערה קטנה מעל מים רותחים עד מומסים וחלקים. באמצעות מרית הדובדבן קטן, להפיץ זיגוג מעל בצק.
מפזרים אגוזים מעל זיגוג. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.)
מקשטים עם עלי נענע נוספים.