קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

קרם מנטה-פאף טבעת עם זיגוג שוקולד

קרם מנטה-פאף טבעת עם זיגוג שוקולד
פחזנית מנטה עם זיגוג שוקולד עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו ביצים, עלי נענע נוספים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שוקולד-פטל קרם פאף טבעת, עוגת שקדים-קרם פאף טבעת, ו Cherry Cream Puff Ring (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש ל 218°. באמצעות 8 אינץ ' עגול עוגת מחבת תחתית כמדריך, לצייר מעגל 8 אינץ על פיסת נייר קלף; להפוך נייר מעל ולמקם על גיליון אפייה. להביא הראשון 5 מרכיבים להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים קמח בבת אחת; מערבבים עם כף עץ. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מערבבים כל הזמן ונמרץ עד הבצק מגיע יחד במסה חלקה. המשך לבשל עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת, תוך ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברת בצק חם למערבל חשמלי כבד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, והכה עד שכל ביצה משולבת במלואה לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מקציפים את הביצים שנותרו בקערה קטנה כדי להתמזג; בהדרגה מוסיפים מספיק ביצה כדי ליצור בצק עבה, מבריק ומשיי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כפית בצק חם לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה צנרת רגיל 3/4 אינץ ' רחב. צינור 1 אינץ ' -טבעת עבה של בצק לאורך קווי המתאר של מעגל על קלף. צינור טבעת שנייה של בצק בתוך הטבעת הראשונה, רק נוגע ראשון. צינור טבעת שלישית של בצק על גבי מעגל שבו טבעות ראשון ושני של בצק נפגשים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
אופים טבעת בצק 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ואופים עד טבעת הוא נפוח, חום, המשרד, על 20 דקות. כבה את התנור; השאר את הטבעת בתנור 5 דקות. באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון של טבעת מאפה ב 1 חתיכה. מגניב הן חתיכות העליון והבסיס לחלוטין. באמצעות האצבעות, להסיר בעדינות כל בצק רך מתוך הבסיס ולהשליך. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להביא 1 1/3 כוסות שמנת כבדה 40 עלי נענע להרתיח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום. לכסות ולתת תלול 1 שעה, ואז לקרר עד קר, על 3 שעות. מסננים קרם לתוך כוס מדידה; להוסיף מספיק קצפת מצוננת נוספת למדוד 1 1/3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות קרם fraîche ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית עד עבה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם מנטה הנותרים 4 כפות סוכר בקערה גדולה לפסגות המשרד. מקפלים תערובת crème fraîche לתערובת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים תמצית מנטה אם טעם מנטה חזק רצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
בזהירות למקם בסיס של טבעת מאפה על מגש. כפית קרם מנטה לתוך שקית מאפה גדולה מצויד קצה כוכב גדול. מחרוזות גדולות לתוך בסיס חלול. שורה שנייה של שושנות על השורה הראשונה. מניחים בעדינות את הבצק על קרם מנטה. מקררים תוך כדי יצירת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מערבבים שוקולד, שמנת וסירופ תירס בקערה קטנה מעל מים רותחים עד מומסים וחלקים. באמצעות מרית הדובדבן קטן, להפיץ זיגוג מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים אגוזים מעל זיגוג. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
מקשטים עם עלי נענע נוספים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שקדים פרוסים, קלוייםשקדים פרוסים, קלויים2חתיכות טופי הית' ברסירופ תירס קלסירופ תירס קל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם צונן או שמנת חמוצהקרם צונן או שמנת חמוצה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)40עלי נענע טרייםעלי נענע טריים3151 לב מפאלדי טרי אם אפשר(או יותר) שמנת מתוקה(או יותר) שמנת מתוקה1השארמנטה טרייה נוספתמנטה טרייה נוספת0חתיכות טופי הית' ברתמצית מנטה (אופציונלי)תמצית מנטה (אופציונלי)0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץמריר מתוק (לא ממותק) או שוקולד חצי מתוק, קצוץ63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר, מחולקסוכר, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך 8 חתיכות(1 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך 8 חתיכות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת