קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

קרם עוף-כבד מוס

קרם עוף-כבד מוס
מוס עוף-כבד קרמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שאלוט, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, לבשל את זרעי חרדל על חום גבוה בינוני עד קלוי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לצלחת.
3
מחממים 4 כפות חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שבקושי ורוד בפנים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
7
לגרד לתוך מעבד מזון; תן מגניב.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים 1 1/2 מקלות של החמאה לכבדים ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
9
מעבירים לקערה. מקפלים 3 כפיות של זרעי חרדל, 3 כפות של פטרוזיליה ו 8 של פירות יער פרוסים העונה עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירות יער צלפיםפירות יער צלפים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מורחים את המוס בצלחת סופלה 6 כוסות ומעלה עם הפטרוזיליה הנותרת, זרעי חרדל ופירות יער צלפים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער צלפיםפירות יער צלפים
לתיבול בשרלתיבול בשר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
בקערה קטנה, להמס בעדינות את 4 כפות הנותרים של חמאה במיקרוגל. לרפרף את הקצף מפני השטח. כפית חמאה ברורה באופן שווה על המוס, משאיר מאחור את מוצקי החלב; להטות להפיץ את החמאה. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo