קרם עוף-כבד מוס
מוס עוף-כבד קרמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שאלוט, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את זרעי חרדל על חום גבוה בינוני עד קלוי, על 1 דקה.
מחממים 4 כפות חמאה במחבת.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד מתרכך.
מוסיפים את הכבדים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שבקושי ורוד בפנים, בערך 8 דקות.
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים 1 דקה.
לגרד לתוך מעבד מזון; תן מגניב.
מוסיפים 1 1/2 מקלות של החמאה לכבדים ומחית עד חלקה.
מעבירים לקערה. מקפלים 3 כפיות של זרעי חרדל, 3 כפות של פטרוזיליה ו 8 של פירות יער פרוסים העונה עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מורחים את המוס בצלחת סופלה 6 כוסות ומעלה עם הפטרוזיליה הנותרת, זרעי חרדל ופירות יער צלפים.
בקערה קטנה, להמס בעדינות את 4 כפות הנותרים של חמאה במיקרוגל. לרפרף את הקצף מפני השטח. כפית חמאה ברורה באופן שווה על המוס, משאיר מאחור את מוצקי החלב; להטות להפיץ את החמאה. מכסים ומקררים בין לילה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo