קרם פובלנו צלוי
אם יש לכם בצל, מלח ופלפל, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי, מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי, ו גברים אמיתיים מבשלים: עוף בגריל עם רוטב שמנת Poblano קלוי Tomatillo.
הוראות
שוטפים צ ' ילי ועגבניות. לקלף בצל לחתוך לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה; לשפשף שמן סלט על פרוסות בצל.
מניחים צ 'ילי, עגבניות שלמות, ופרוסות בצל על גריל ברביקיו 4 אינץ' מעל מיטה מוצקה של גחלים חמות או מעל חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך בגובה הגריל רק 2 עד 3 שניות); מכסה סגור על גריל גז. (או לארגן ירקות בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ 'ומטגן 4 אינץ' מחום.) לבשל ירקות, מפנה לפי הצורך, עד משחימים היטב מכל הצדדים, 8 עד 12 דקות; כפי שנעשה, להעביר ללוח.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, גזע, זרעים צ ' ילי; ליבה וקילוף עגבניות. קוצצים צ ' ילי, עגבניות ובצל.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מערבבים ירקות קצוצים עד חם, על 2 דקות.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים רק עד חם אבל לא רותח, על 2 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.