קרם קל עד כדי גיחוך של מרק ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם קל עד כדי גיחוך של מרק ברוקולי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 95 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, קשיו, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קרם קל של מרק ברוקולי, קרם קל של ברוקולי-מרק גבינה, ו קרם גבינה קל של מרק ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הברוקולי, בצל, שום, מרק ירקות בסיר. להביא את המרק לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום. מבשלים עד ברוקולי הוא רך, על 8 דקות. שים חצי ברוקולי מרק לתוך בלנדר עם חצי תפוחי אדמה אגוזי קשיו. להתמזג עם אבקה גבוהה עד חלקה.
יוצקים לסיר אחר, וחוזרים עם שאר הברוקולי, תפוחי האדמה והקשיו.
מחממים את המרק, מכוסה, על נמוך במשך 10 דקות בערך. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח, פלפל שחור טחון טרי, וקורט של פלפל אדום לפי הטעם.