קרם קלוי של מרק דלורית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם קלוי של מרק דלעת סקווש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, שמנת, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו מרק דלורית צלוי, מרק דלורית צלוי, ו מרק דלורית צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מקמו את מדפי התנור כך שהם מרווחים באופן שווה. מחממים את התנור לאפות הסעה ב 218°. מכסים שני גיליונות אפייה בנייר כסף ובמעיל קלות עם תרסיס nonstick.
חותכים את הדלעת לחצי לאורכו ולהסיר את הזרעים.
מקום לחתוך בצד למטה על אחד מסדינים אפייה.
מערבבים את הבצל והשום וזורקים עם שמן הזית עד שמצופים היטב.
מורחים אותם על תבנית האפייה השנייה.
מניחים את הדלעת על המדף העליון בתנור ואת הבצל והשום על המדף מתחת. צולים את הבצל והשום במשך 15 עד 20 דקות, עד למכרז, ולהסיר מהתנור. צולים את הדלעת במשך 25 עד 30 דקות, עד מכרז.
שים את הבצל והשום במעבד מזון מצויד בלהב פלדה או בבלנדר. לגרוף את הבשר מן הסקווש ולהוסיף בצל ושום; תהליך עד מחית.
יוצקים את מחית לתוך סיר ומערבבים את מרק עוף, שמנת, מלח, קאיין, עלה דפנה, ומיץ לימון לפי הטעם. מבשלים במשך 20 דקות; להסיר את עלה דפנה.
מגישים את המרק חם או מקורר עם מנה של קצפת לא ממותקת.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;