קרם קפוצ'ינו
קרם קפוצ'ינו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו את גבינת השמנת של פילדלפיה, קינמון טחון, קפה חזק של בית מקסוול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גלידת קפוצ'ינו, גלידת קפוצ'ינו שוקולד, ו כריכי גלידת קפוצ'ינו.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שמנת. בהדרגה להוסיף קפה וחלב, פועם עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת פודינג יבש וקינמון. הכה במהירות נמוכה 2 דקות.
תן לעמוד 5 דקות או עד מעובה. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף.
כף לתוך קערת הגשה או 10 כוסות קינוח.
מקררים כמה שעות או עד מוכן לשרת. למעלה עם נשאר ציפוי מוקצף רק לפני ההגשה.