קרם קרם
Crã ¶ קרם המתכון מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו שימורי תות, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. נסו קרם Crã ¶ , בננה-פטל הכינים, ו קרפ גבינת פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף ביצים וחלב בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים בקמח.
תרסיס מחבת 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת עם הבלילה. לבשל 1 עד 2 דקות. או עד שתחתית ה "קרפ"תשחה קלות. הפעל מרית קצה עגול של crpe כדי לשחרר מן המחבת; להפוך קרפה. לבשל 1 דקות. או עד שתחתית ה "קרפ"תשחה קלות.
הסר ממחבת; להפריש. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות סך של 8 קרפים.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, גרידת לימון ומיץ עד מעורבב.
מורחים 2 כפות מעוגלות. תערובת גבינת שמנת על כל crpe; לקפל לרבעים.
מבשלים ומערבבים שימורים ומים בסיר על אש נמוכה 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך. כפית על קרפים.