קרם קרמל
המתכון קרם קרמל מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצים, סוכר, רוטב פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל.
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
בסיר כבד תחתית מחממים את החלב, תרמיל הוניל מעל חום בינוני-נמוך ומביאים לרתיחה. אל תרתח.
מערבבים יחד 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מחממים עד שהסוכר מתמוסס וממשיכים לבשל עד שהסוכר הופך לחום זהוב. אל תערבבי.
הסר מהחום ולהוסיף 2 כפות של מיץ תפוזים. (להיות זהיר מאוד כאשר אתה מוסיף את זה כי הסוכר החם יעוף בכל מקום.) לנער את המחבת כדי לשלב את מיץ תפוזים וסוכר.
תרסיס 8 (4 עד 5 אונקיה) מנות ramekin או 1 עובש פלאן גדול, עם ספריי בישול.
יוצקים את הקרמל לתוך הכלים, כדי לכסות לחלוטין את התחתית. בקערה גדולה לערבב יחד את הנותרים 2/3 כוס סוכר, את הביצים, קמצוץ של מלח לטאטא היטב.
הסר את תרמיל וניל מן החלב בהדרגה למזג את החלב לתוך תערובת ביצה וסוכר תוך ערבוב או לטאטא כל הזמן. מערבבים את השמנת הכבדה, ואז מסננים את תערובת הביצים דרך מסננת.
בשלב זה, להוסיף את זרעי שעועית וניל לשפוך את התערובת לתוך מנות ramekin מעל הקרמל. למלא צלחת תבשיל עמוק עם מים ולסדר ramekins בצלחת התבשיל. המים אמורים להגיע לחצי הדרך במעלה הכלים.
אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות F עד ערכות פודינג, על 1 1/2 שעות.
הסר את ramekins מהתנור מגניב. מקררים למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
מערבבים יחד פירות יער טריים ורוטב פטל בקערה קטנה.
הסר את ramekins מהמקרר ולשחרר את הקצוות עם סכין קטנה. שים צלחת קינוח על גבי צלחת ramekin, ולהפוך במהופך, כך הקרמל יושב על גבי.
הסר צלחת ramekin. כפית את פירות יער על גבי כל קרם קרמל ומקשטים עם sprig מנטה טרי.