קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם קרמל

קרם קרמל
המתכון קרם קרמל מוכן בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצים, סוכר, רוטב פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר כבד תחתית מחממים את החלב, תרמיל הוניל מעל חום בינוני-נמוך ומביאים לרתיחה. אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מערבבים יחד 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מחממים עד שהסוכר מתמוסס וממשיכים לבשל עד שהסוכר הופך לחום זהוב. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
הסר מהחום ולהוסיף 2 כפות של מיץ תפוזים. (להיות זהיר מאוד כאשר אתה מוסיף את זה כי הסוכר החם יעוף בכל מקום.) לנער את המחבת כדי לשלב את מיץ תפוזים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
תרסיס 8 (4 עד 5 אונקיה) מנות ramekin או 1 עובש פלאן גדול, עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
יוצקים את הקרמל לתוך הכלים, כדי לכסות לחלוטין את התחתית. בקערה גדולה לערבב יחד את הנותרים 2/3 כוס סוכר, את הביצים, קמצוץ של מלח לטאטא היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
הסר את תרמיל וניל מן החלב בהדרגה למזג את החלב לתוך תערובת ביצה וסוכר תוך ערבוב או לטאטא כל הזמן. מערבבים את השמנת הכבדה, ואז מסננים את תערובת הביצים דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
שעועית ונילשעועית וניל
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מסננתמסננת
7
בשלב זה, להוסיף את זרעי שעועית וניל לשפוך את התערובת לתוך מנות ramekin מעל הקרמל. למלא צלחת תבשיל עמוק עם מים ולסדר ramekins בצלחת התבשיל. המים אמורים להגיע לחצי הדרך במעלה הכלים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרמלקרמל
זרעיםזרעים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות F עד ערכות פודינג, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר את ramekins מהתנור מגניב. מקררים למשך 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
1
מערבבים יחד פירות יער טריים ורוטב פטל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
פירות יערפירות יער
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר את ramekins מהמקרר ולשחרר את הקצוות עם סכין קטנה. שים צלחת קינוח על גבי צלחת ramekin, ולהפוך במהופך, כך הקרמל יושב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
3
הסר צלחת ramekin. כפית את פירות יער על גבי כל קרם קרמל ומקשטים עם sprig מנטה טרי.
מרכיבים שתצטרך
מנטה טרייהמנטה טרייה
פירות יערפירות יער
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו