קרם קרמל קלאסי
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קרם קרמל קלאסי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרם קרמל קלאסי, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד הסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. המשך לבשל 4 דקות נוספות או עד הזהב. מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול, הטיה כל כוס במהירות עד מעילים סוכר קרמל בתחתית הכוס. תניח בצד.
מקציפים ביצים וחלבון ביצה בקערה בינונית עם מקציף. מערבבים בחלב, וניל, 2/3 כוס סוכר, ומלח. מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות.
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.