קרם של כרישה ומרק תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם של כרישה ומרק תפוחי אדמה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 192 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, עירית, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק תפוחי אדמה וכרישה מוקרם, קרם של מרק תפוחי אדמה וכרישה, ו קרם של לפת, מרק תפוחי אדמה וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, להביא את הכרישה, תפוחי אדמה, מים, ומלח לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים חלקית, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות עד שהירקות רכים. לתקן את התיבול, לטעום, ו רסק עם בלנדר טבילה כף יד, או בקבוצות במעבד מזון.
להקציף את הקרם לחמם לפני ההגשה. למעלה כל מנה עם מנה של קרם פרש ופיזור של עירית טרייה.