תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל קרם של מרק ברוקולי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 140 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קרם של מרק ברוקולי, קרם של מרק ברוקולי, ו מרק קרם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש בינונית. מבשלים בצל וגזר inbutter כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. מערבבים זרעי חרדל, מלח ופלפל. מערבבים ברוקולי, מרק ומים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
חום לרתיחה; להפחית את החום.מכסים ומבשלים על 10 דקות או עד ברוקולי הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
3
מניחים שליש מתערובת הברוקולי בבלנדר. מכסים ומשתלבים במהירות גבוהה עד לקבלת חלקה; יוצקים לתוך קערה. המשך להתמזג בקבוצות קטנות עד כלכמה הוא pureed.