קרם של מרק כרובית אני
מרק כרובית שמנת אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המרק שלך. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מלח, פלפל, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק כרובית שמנת, מרק כרובית שמנת, ו מרק שמנת כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה או המרגרינה בעציץ מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים כרישה, בצל וגזר; מבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 10 דקות. מערבבים את הטרגון ואת הקורנית; לבשל 1 דקה יותר.
להוסיף קמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני, ומערבבים בהדרגה את היין ואת ציר העוף. מתבלים את המרק במלח ופלפל לבן.
מוסיפים את הפרחים המאודים של הכרובית. מבשלים את המרק, חשוף, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות.
מחית את המרק בקבוצות בבלנדר, וחוזר לסיר. מערבבים את החלב והשמנת. בעדינות לחמם רק עד מחומם דרך.
אם תחליט להשתמש בגבינה השוויצרית, מערבבים אותו וחמים עד שנמסו.