קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

קרם של מרק פטריות בר

קרם של מרק פטריות בר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור חורף. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הפטריות היבשות במים: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מניחים פטריות בר מיובשות בקערה בינונית ומכסים עם 3 כוסות מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לשבת במשך 30 דקות. קו מסננת עם מגבת נייר לחה או מסנן קפה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לאחר 30 דקות מסננים את הפטריות דרך המסנן, שומר לפחות כוס אחת של נוזל הפטריות. בערך קוצצים את פטריות הפרא המשוקמות מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
סאוטה שאלוט, שום, פטריות: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
מחממים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה בינונית ומטגנים את שאלוט עד מרכך שקוף, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את הפטריות הטריות, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
מוסיפים פטריות בר קצוצות. מנמיכים את החום, לכסות ולתת לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
הוסף שרי: לאחר 10 דקות להגדיל את החום בינוני גבוה, לחשוף ולהוסיף 1/3 כוס שרי יבש לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הפוך רביכה עם חמאה וקמח: 
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12
מוסיפים את 3 כפות החמאה שנותרו לסיר ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים עד שהפטריות מצופות היטב בקמח, מה שהופך רביכה. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיפים כוס אחת של פטריות שמורות השריית מים ומערבבים עד הקמח מומס לתוך המים ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
תוסיף את המניה. מערבבים עד היטב משולב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3
מוסיפים את הרבס דה פרובנס, הקורנית המיובשת, עלי דפנה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מבשלים: 
5
חום גבוה עד שהמרק מגיע לרתיחה נמוכה. מנמיכים את החום כדי לשמור על מבשלים, לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
6
מערבבים בקרם: כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ומערבבים 1/2 כוס שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מקשטים עם עירית קצוצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)