קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

קרם של מרק פטריות בר

קרם של מרק פטריות בר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור חורף. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו קרם של מרק פטריות בר, קרם של מרק פטריות בר, ו שמנת של פטריות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הפטריות היבשות במים: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מניחים פטריות בר מיובשות בקערה בינונית ומכסים עם 3 כוסות מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לשבת במשך 30 דקות. קו מסננת עם מגבת נייר לחה או מסנן קפה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
לאחר 30 דקות מסננים את הפטריות דרך המסנן, שומר לפחות כוס אחת של נוזל הפטריות. בערך קוצצים את פטריות הפרא המשוקמות מחדש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
סאוטה שאלוט, שום, פטריות: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מחממים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה בינונית ומטגנים את שאלוט עד מרכך שקוף, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את הפטריות הטריות, מגבירים את החום לגובה בינוני ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
מוסיפים פטריות בר קצוצות. מנמיכים את החום, לכסות ולתת לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
הוסף שרי: לאחר 10 דקות להגדיל את החום בינוני גבוה, לחשוף ולהוסיף 1/3 כוס שרי יבש לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
הפוך רביכה עם חמאה וקמח: 
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
מוסיפים את 3 כפות החמאה שנותרו לסיר ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים עד שהפטריות מצופות היטב בקמח, מה שהופך רביכה. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מוסיפים כוס אחת של פטריות שמורות השריית מים ומערבבים עד הקמח מומס לתוך המים ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
תוסיף את המניה. מערבבים עד היטב משולב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3
מוסיפים את הרבס דה פרובנס, הקורנית המיובשת, עלי דפנה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
4
מבשלים: 
5
חום גבוה עד שהמרק מגיע לרתיחה נמוכה. מנמיכים את החום כדי לשמור על מבשלים, לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
6
מערבבים בקרם: כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ומערבבים 1/2 כוס שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
מקשטים עם עירית קצוצה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)