קרם של מרק תפוחי אדמה אני
מרק תפוחי אדמה מוקרם, אני אולי המרק שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 243 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, גזר, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: מרק נאצי מלא במרק בטטה, מרק תפוחי אדמה מוקרם, ו קרם של מרק תפוחי אדמה III.
הוראות
בסיר מלאי, בצל מטגן בחמאה עד צהוב ורך.
להוסיף ציר עוף, גזר, צמרות סלרי ותפוחי אדמה. מערבבים במלח ופלפל לבן. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד ירקות רכים מספיק כדי לחדור בקלות עם מזלג.
הסר גזר וסלרי צמרות ולהשליך.
מוסיפים חלב התאדה וחום דרך.
באמצעות מעבד מזון או בלנדר, מרק פירה בקבוצות קטנות. לחזור סיר מלאי ולשמור על חום נמוך עד מוכן לשרת, לוודא מרק לא חרוך אם לא משרת באופן מיידי.