קרם של פריקסה ירקות יבול עם נקודות טוסט מטוגנות
קרם של פריקסי ירקות יבול עם נקודות טוסט מטוגנות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 315 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם עלי פטרוזיליה טריים, מולבנים, ציר ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריקסה ירקות אביבית עם קרם זעפרן, קרם של היבול ירקות, ו קרם של מרק אספרגוס היבול עם ירקות האביב קלויים שום.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הפטריות, הסלרי והשום ומקפיצים עד שהם רכים.
מוסיפים את הקמח ויוצרים רוקס, תוך ערבוב לשילוב החמאה והקמח.
מוסיפים לאט את ציר הירקות ומערבבים לתערובת אחידה. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצפה את גב הכף. אם הרוטב נראה סמיך מדי אפשר להוסיף עוד ציר או מים כדי לדלל אותו.
מוסיפים לרוטב את כל הירקות המולבנים יחד עם עשבי התיבול הטריים. מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב עדין, על אש בינונית.
מוסיפים את המסקרפונה והשמנת הכבדה ומניחים להפחית עוד 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל. בזמן שהרוטב רותח מוסיפים את שמן הקנולה למחבת גדולה, על אש בינונית, עד לעישון. פורסים את הלחם למשולשים ורדודים-מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מוציאים מהשמן, מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד. להגשה מניחים מצקת תבשיל ירקות לכל קערת מרק גדולה ומקשטים בנקודות טוסט מטוגנות.
הערה של קוק: הלבנת ירקות היא דרך מצוינת להאיץ את תהליך הבישול של כל מנה והיא פשוטה מאוד לביצוע. פשוט מבשלים ירקות במים מומלחים רותחים עד שהירקות עדיין יציבים אך מבושלים, ואז מוציאים מהמים הרותחים ומכניסים לקערת מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.
מסננים ומניחים בצד עד מוכן לשימוש.