קרמבל אגסים עם דובדבנים יבשים וטרוסל שקדים
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? קרמבל אגס עם דובדבנים טארט יבשים ו Streusel שקדים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, קמח מאפה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאי אגס טרי עם דובדבנים יבשים וסוכר חום Streusel, פריך אגס עם דובדבנים יבשים, ו טארט מייפל פקאן עם דובדבנים יבשים.
הוראות
מחממים תנור ל 375.To הכן מילוי, לשלב דובדבנים סיידר בסיר קטן; להביא לרתיחה.
הסר מהחום. כיסוי; תן לעמוד 10 דקות או עד דובדבנים רכים.
מערבבים דובדבנים ואגסים בקערה.
מפזרים 2 כפות סוכר 2 כפות קמח; לזרוק בעדינות מעיל. מילוי כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בבישול spray.To הכן ציפוי, כף קל 3/4 כוס קמח כל המטרה וקמח מאפה חיטה מלאה לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, 1/4 כוס סוכר, שקדים ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
חותכים בממרח שקדים עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים שמן, דבש וחלמון ביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. לסחוט חופנים של ציפוי כדי ליצור חתיכות גדולות. להתפורר מעל מילוי.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד זהב תוסס.