קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קרמבל ג'מבלברי

קרמבל ג'מבלברי
ג'מבלברי קראמבל הוא קינוח שמגיש 8. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 292 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, טפיוקה לבישול מהיר, שיבולת שועל לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: ג'מבלברי ג' אם, ג'מבלברי טריפל, ו פאי שחמט לימון אוכמניות עם רוטב ג'מבלברי דבש. איך זכיתי בתחרות מלחמות המזון-פאי או למות.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את התותים, הפטל והאוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
אוכמניותאוכמניות
פטלפטל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב סוכר וטפיוקה; מפזרים מעל פירות יער וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
טפיוקה.טפיוקה.
סוכרסוכר
3
יוצקים לתוך 11-ב משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה; תן לעמוד במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום והקינמון. מערבבים פנימה חמאה; מפזרים מעל תערובת פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
פירות יערפירות יער
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 45-50 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת מזהיבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "