קרמבל דובדבנים
קרמבל דובדבנים דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 2226 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, חמאה, מילוי פאי דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרמבל דובדבנים, קרמבל דובדבנים ושקדים, ו קרמבל אוכמניות דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר גדול.
הסר מחבת מהחום; מערבבים בשיבולת שועל, קמח, סוכר חום ומלח עד לקבלת בצק יבש ומתפורר. לחץ על 2/3 של הבצק לתוך החלק התחתון של 9 אינץ ' מחבת מרובע, מה שהופך שכבה אפילו מוצק.
מורחים עוגת דובדבנים מילוי בקרום, ומפזרים תערובת פירורים נותרת.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, עד העליון הוא השחמה קלות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.