קרמבל משמש ושקדים
משמש וקרמבל שקדים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 684 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך קינמון טחון, משמש קומפוט, קרם fraîche, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכונים דומים: קרמבל פרפה משמש, עוגת פירורים משמש, ו עוגת פירורים משמש.
הוראות
מערבבים את המשמשים ואת הקומפוט יחד בתבנית אפייה גדולה או 6-8 מנות בודדות.
מערבבים את הקמח, אגוזים וקינמון, ואז לשפשף את החמאה כדי ליצור פירורים. מערבבים בסוכרים, ואז מפזרים על תערובת משמש. עכשיו אתה יכול לכסות ולהשאיר את זה עד 24 שעות.
מחממים תנור ל 180c / 160c מאוורר / גז 4 (או להנמיך את התנור ברגע העוגה יוצאת).
אופים במשך 40-45 דקות עד הקרמבל הוא פריך וזהב, ולאחר מכן לשרת עם גלידה או frache קרם.