קרמבל תפוחים, אגסים ואגוזים
אם יש לך על 1 שעה לבלות במטבח, תפוח, אגס & קראמבל אגוז יכול להיות נהדר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. אם יש לכם סוכר muscovado, אגס, אגוז לארוזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרמבל אגסים ותפוחים, אגס תפוח ופיסטוק להתפורר, ו עוגת פירורי תפוחים.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
שים את התפוחים הקצוצים, גרידת לימון, רוזמרין, אם שימוש, וסוכר בסיר.
מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים 3-4 דקות. עצה באגסים ומבשלים 2-3 דקות יותר, עד פירות רק מתחילים לרכך. כפית את הפירות ומיצים לתוך צלחת פודינג 1.7 ליטר ולשטח מעט.
עבור הקרמבל, דק קוצצים חצי אגוזי מלך במעבד מזון עד מופחת עקביות של שקדים טחונים.
מוסיפים את הקמח, החמאה והסוכר וממשיכים להתפתל לתערובת קראמבל גסה או עדינה, מה שתרצו.
בערך לשבור את אגוזי המלך הנותרים עם האצבעות שלך ומערבבים לתוך הקרמבל. לפזר את תערובת פירורים על גבי פירות ואופים במשך 20-25 דקות עד חום זהוב.
מגישים חמים עם קרם או פודינג.