חזיר Marsala בישול איטי שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המשקאות שלך. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. נסו Slow Cooker שמנת Ranch צלעות חזיר ותפוחי אדמה, צלי חזיר מתבשל לאט עם רוטב חרדל שמנת, ו עוף בסיר איטי Marsala (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את הקמח, רוזמרין, חרדל, מלח, אבקת שום, ופלפל בקערה. לדלות את צלעות החזיר בקמח המנוסה, לנער את עודף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
אבקת שום
צלעות חזיר
רוזמרין
חרדל
פלפל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את צלעות החזיר ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
4
מניחים את הבצל, פטריות, ושום לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
5
מוסיף את צלעות חזיר צרוב, ואז לשפוך את הקרם של מרק פטריות ויין Marsala. מכסים, ומבשלים על נמוך עד הצלעות רכות, 6 עד 8 שעות.