קרמל-אגוז טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט קרמל אגוז. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, צנוברים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרמל אגוז טארט, קרמל-אגוז טארט, ו קרמל אגוז טארט (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, אבקת סוכר, ומלח בתערובת bowlto בינונית.
מוסיפים חלמון ביצה וקרם; beatuntil חלקה.
מוסיפים קמח ומכים רק עד סוף מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה ontolightly משטח משוריין ללוש בקצרה tocombine. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף פלסטיק להקפיא untilfirm, על 15 דקות.
מרדדים בצק על flouredsurface קלות כדי 12 אינץ ' עגול.
העברה למחבת 9-inchdiametertart עם תחתית נשלפת.בעדינות להתאים את הבצק למחבת, זמירה allbut 1/2 אינץ ' של overhang. מקפלים overhang ב, ויוצרים צדדים בעובי כפול. תנקב את תחתית הארגז עם מזלג. להקפיא 30 דקות.
מחממים תנור ל 350°f. קו קרום עםנייר. מילוי עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
אופים קרום untilgolden, לחיצה עם גב של מזלג אם crustbubbles, כ 20 דקות יותר.
בינתיים, לטאטא ביצה לבן בקערה קטנה עד עבה קצף.
מברשת קרום חם בקלילות עם כמהביצה לבנה ומניחים על מתלה להתקרר.לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד מעל סוכר heatuntil נמוך מתמוסס. להגדיל את החום tomedium-גבוה ולהביא לרתיחה, brushingdown הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב.מבשלים עד סירופ הוא ענבר עמוק, swirlingpan מדי פעם, על 9 דקות.
Removefrom חום ויוצקים מיץ, ואז שמנת.
להקציף על אש נמוכה עד חלקה.
להקציף inbutter, דבש, קליפת תפוז, וניל, ומלח.מערבבים קשיו, צנוברים, ואגוזי מלך.
לאפות טארט untilfilling הוא מבעבע עבה בכל רחבי, על 22 דקות. טארט מגניב לחלוטין על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם נייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים.