קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל-אגוז טארט

קרמל-אגוז טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט קרמל אגוז. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, צנוברים, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרמל אגוז טארט, קרמל-אגוז טארט, ו קרמל אגוז טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, אבקת סוכר, ומלח בתערובת bowlto בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
מוסיפים חלמון ביצה וקרם; beatuntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
3
מוסיפים קמח ומכים רק עד סוף מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה ontolightly משטח משוריין ללוש בקצרה tocombine. לאסוף בצק לכדור; שטוח בדיסק. לעטוף פלסטיק להקפיא untilfirm, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
4
מרדדים בצק על flouredsurface קלות כדי 12 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
העברה למחבת 9-inchdiametertart עם תחתית נשלפת.בעדינות להתאים את הבצק למחבת, זמירה allbut 1/2 אינץ ' של overhang. מקפלים overhang ב, ויוצרים צדדים בעובי כפול. תנקב את תחתית הארגז עם מזלג. להקפיא 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מחממים תנור ל 350°f. קו קרום עםנייר. מילוי עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר נייר עם שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים קרום untilgolden, לחיצה עם גב של מזלג אם crustbubbles, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בינתיים, לטאטא ביצה לבן בקערה קטנה עד עבה קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מברשת קרום חם בקלילות עם כמהביצה לבנה ומניחים על מתלה להתקרר.לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מערבבים סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד מעל סוכר heatuntil נמוך מתמוסס. להגדיל את החום tomedium-גבוה ולהביא לרתיחה, brushingdown הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב.מבשלים עד סירופ הוא ענבר עמוק, swirlingpan מדי פעם, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
Removefrom חום ויוצקים מיץ, ואז שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מיץמיץ
3
להקציף על אש נמוכה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקציף inbutter, דבש, קליפת תפוז, וניל, ומלח.מערבבים קשיו, צנוברים, ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
צנובריםצנוברים
קשיוקשיו
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
לאפות טארט untilfilling הוא מבעבע עבה בכל רחבי, על 22 דקות. טארט מגניב לחלוטין על rack.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם נייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים.