קרמל אגוז טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט אגוז קרמל. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך דבש, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 610 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קרמל אגוז טארט, קרמל אגוז טארט, ו קרמל-אגוז טארט.
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים את חתיכות החמאה החתוכות ומשתמשים בחותך מאפה כדי לחתוך לתערובת הקמח עד שחתיכות החמאה אינן גדולות יותר מאפונה. (אתה יכול להשתמש במעבד מזון עבור זה אם אתה רוצה.)
מפזרים וניל ומוסיפים 3 כפות של מי קרח. תשתמש במזלג כדי להכניס את המים והוניל לבצק. (ניתן להשתמש במעבד מזון.)
להוסיף עד כף יותר של מי קרח, בדיוק מספיק כך הבצק בקלות מקלות יחד כאשר אתה צובט אותו עם האצבעות שלך.
צור את הבצק לכדור, ללוש פעם או פעמיים במידת הצורך, ולשטח לתוך דיסק. לעטוף את דיסק הבצק פלסטיק וצינה במשך 1 שעה.
מרדדים את הבצק, מניחים במחבת טארט, להקפיא: מחממים תנור ל 191° (190°C).
הסר בצק מהמקרר ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מניחים את הבצק על משטח נקי מקומח קלות.
מרדדים את הבצק לסיבוב 12 אינץ'.
מניחים את הבצק במחבת טארט בקוטר 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
לחץ על הבצק למטה לתוך הצדדים.
מגלגלים את הפינים מעל החלק העליון של מחבת טארט אפילו את הקצוות העליונים.
לנקב את החלק התחתון של הבצק במחבת טארט בכל רחבי עם מזלג. להקפיא במשך 30 דקות.
אופים את הקרום ב 191° במשך 20 דקות, פירסינג התחתון עם מזלג אם בועות טופס.
הפוך את מילוי אגוז הקרמל: לשים סוכר 1/4 כוס מים בסיר בינוני כבד עם צדדים גבוהים.
מחממים בחום בינוני-נמוך ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
לאחר הסוכר מומס, להגדיל את החום בינוני גבוה. מרתיחים ללא ערבוב עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם מתערבל המחבת, על 10 דקות. להפחית חום בינוני.
מערבבים לאט בקרם. היזהר כמו התערובת תהיה בועה באופן משמעותי (זו הסיבה שאנחנו משתמשים בסיר צדדי גבוה). מערבבים עד הקרמל הוא חלק.
מוסיף את החמאה, דבש וניל. מערבבים עד החמאה נמסה כל.
יוצקים תערובת קרמל לתוך הקרום מראש אפוי.
אופים ב 204° (205°C) 20 דקות.
הסר מהתנור כדי להתקרר לחלוטין על המדף.
מגישים עם קצפת או גלידת וניל (אופציונלי).