קרמל בוטנים פופקורן ריבועים
קרמל בוטנים פופקורן ריבועים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם פופקורן במיקרוגל בטעם חמאה, שבבי שוקולד למחצה, רול עוגיות חמאת בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קרמל בוטנים פופקורן ריבועים, סוכריות קרמל לעיסה פופקורן ריבועים, ו עוגיות פופקורן עם חמאת בוטנים קרמל.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. עם אצבעות מקורנות, לחץ על הבצק באופן שווה בתחתית המחבת כדי ליצור קרום.
אופים 14 עד 16 דקות או עד חום זהוב בהיר.
אופים 3 דקות יותר או עד מרשמלו נפוחים אבל לא השחמה.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים פופקורן ובוטנים; להפריש. בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי חמאת בוטנים במיקרוגל, סירופ תירס וחמאה נחשפו על 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד נמס וחלק.
יוצקים מעל תערובת פופקורן; מערבבים למעיל לחלוטין. מיד לחץ על תערובת על מרשמלו בשכבה זוגית באמצעות גב של כף.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל שנחשפו על 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד מרכך וצ ' יפס ניתן לערבב חלקה.
טפטוף שוקולד נמס על פני ברים. מגניב על קירור מדף 1 שעה. להכניס למקרר 30 דקות או עד סט.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.