קרמל-בצל, תרד וקיש בייקון
המתכון Caramelized-בצל, תרד, קיש בייקון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 271 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן מאודה, בצל מקורמל, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: גבינת שמנת, בצל מקורמל וקיש בייקון, תרד, בצל מקורמל וקיש שברא עם קרום תפוחי אדמה, ו קיש תרד, בייקון ובצל ללא סרטנים.
הוראות
לעצב את הבצק לתוך מעגל 4 אינץ'; לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מגלגלים את הבצק לעיגול 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. התאימו את הבצק לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול וחליל.
מערבבים את התרד, שמנת חמוצה, ושאלוט בקערה קטנה.
מערבבים את החלב המאודה, מלח, פלפל, חלבונים ביצה בקערה בינונית, ומערבבים היטב עם מקצף. מערבבים 1/3 תערובת חלב לתוך תערובת תרד. כפית את תערובת תרד לתוך החלק התחתון של קרום מוכן.
מוסיפים בצל מקורמל, ומעלה עם בייקון וגבינה.
יוצקים את תערובת החלב הנותרת על גבי גבינה.
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד שנקבע.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Haut Gaudin בורדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur]()
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.