קרמל מלוח סירי דה קרם
קרמל מלוח סירים דה קרם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 13 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, שוקולד חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרמל מלוח סירי דה קרם, קרמל מלוח סירי דה קרם, ו קרמל מלוח סירי דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מחממים את השמנת הכבדה, חלב, וניל ומלח בסיר קטן על חום בינוני עד שרק מתחיל לבעבע.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
מערבבים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן אחר על חום בינוני, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס. מבשלים, מתערבלים במחבת מדי פעם אבל לא ערבוב, עד ענבר, כ -10 דקות.
מברישים את כל גבישי הסוכר בצד של המחבת עם מברשת מאפה רטובה.
הסר מן החום בזהירות להקציף בתערובת קרם חם (התערובת תהיה בועה).
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד חלקה.
מקציפים את חלמוני הביצה בקערה בינונית.
להקציף כמחצית הקרמל לתוך החלמונים, ולאחר מכן להוסיף את הקרמל הנותרים להקציף עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה נוזלית גדולה.
לחלק את התערובת בין שישה 6-אונקיה ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה גדולה, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים חמים לבוא על באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד הסירים דה קרם מוגדרים סביב הקצוות אבל עדיין להתנועע במרכז, 45 עד 50 דקות.
הסר את ramekins מן המים ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לקור, לפחות 2 שעות או לילה.