קרמל-פלר דה Sel ספל עוגה
אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, פלר דה sel, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרמל-פלר דה Sel ספל עוגה, עוגת שוקולד עם מילוי קרמל Fleur De Sel, ו גלידת קרמל-פלר דה סאל (מתכונים דומים).
הוראות
בספל גדול, מקציפים יחד את החמאה והסוכר במזלג. מערבבים את הביצה, וניל, רוטב קרמל, וחלב.
מוסיף את הקמח ו 1/4 כפית של פלר דה sel. הכה את הבלילה עד חלקה. לחלק את הבלילה בין שני ספלים. מעל כל ספל עם קמצוץ של fleur de sel הנותר. מיקרוגל בנפרד במשך 30 שניות כל אחד.
מניחים שתי סוכריות קרמל על גבי כל עוגת ספל מבושלת חלקית, ולאחר מכן להמשיך לבשל 1 עד 1 1/2 דקות יותר עד עלה המשרד.
רעיונות תוספות: קרם fraîche, אפרסקים טריים, בוטנים מלוחים, פקאנים קצוצים, או טפטוף של חומץ-רוטב קרמל.וריאציה: נסה את המתכון הזה באמצעות cajeta, הקרמל המקסיקני עשה עם חלב עיזים. הטעם הייחודי שלה יחבר אותך.
Reprinted with permission from Mug Cakes: 100 ספידי מיקרוגל פינוקים כדי לספק את השן המתוקה שלך על ידי לסלי Bilderback, © 2013 St. Martin ' s Griffin