קרמל-פקאן לחמניות דביקות
לחמניות דביקות קרמל פקאן יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרמל-פקאן לחמניות דביקות, קרמל-פקאן לחמניות דביקות, ו הטוב ביותר אי פעם לחמניות פקאן קרמל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרמל, לשלב הראשון 3 מרכיבים בסיר מעל חום בינוני; מערבבים לעתים קרובות עד חמאה נמס. המשך בישול עד התערובת מתעבה והופך חלק (כ 1 דקה), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; יוצקים למרכז של מחבת אפייה מרובעת 9 אינץ'; להפיץ במהירות קרמל על תחתית מחבת באמצעות מרית מצופה ספריי בישול.
מפזרים פקאן; מגניב לטמפרטורת החדר. מעילים קלים בצד של מחבת עם ספריי בישול.
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במלח.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 5 כוסות קמח לתערובת שמרים; מערבבים עד שהבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מערבבים סוכר מגורען וקינמון בקערה קטנה; להפריש.
רול בצק לתוך מלבן 16 x 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות; להפיץ 2 כפות של חמאה מרוככת על הבצק.
מפזרים תערובת קינמון-סוכר, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה ארוך, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר לאטום (לא חותם מסתיים).
חותכים לפרוסות 16 (1 אינץ ' רחב). (א)
מניחים פרוסות, לחתוך את הצדדים, במחבת מוכנה (לחמניות יהיה צפוף). לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד לחמניות הם חום זהוב בהיר. מגניב במחבת 5 דקות על rack.
מניחים מגש הגשה הפוך על גבי מחבת; הפוך על מגש.