קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות2
מגזין

קרמל ריבת חלב

קרמל ריבת חלב
קרמל ריבת חלב יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 113 גרם של שומן, וסך הכל 2464 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספייס קרמל (ושגיאות נפוצות אנשים עושים בעת ביצוע קרמל), עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, ו עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב.

הוראות

1
חמאה 8-by 8-in. מחבת אלומיניום חד פעמית ולהגדיר על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
ב5-6-qt. סיר מעל חום בינוני-נמוך, להשתמש מרית חסינת חום כדי לערבב יחד 3/4 כוס חמאה, סירופ תירס, סוכר חום, שמנת, מיץ לימון, מלח, ו 1/2 כוס מים עד החמאה נמסה וסוכר הוא מומס לחלוטין (ראה "Caramelizing סוכר: לצפות מקרוב," להלן). להגדיל את החום בינוני ולהביא תערובת לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא חום זהוב ומודד 240 עד 245 על מדחום ממתקים (ראה "באמצעות מדחום ממתקים", להלן), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
הסר מחום ומערבבים בזהירות וניל (תערובת יהיה בועה למעלה). מיד לשפוך קרמל למחבת מוכנה. צמרמורת עד המשרד מספיק כדי לחתוך, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בֹּטֶןבֹּטֶן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
הסר מחבת (ראה הערות) ולהשתמש סכין גדולה, חדה לחתוך קרמל לתוך 1-ב. ריבועים. לעטוף כל חתיכה (ראה הערות) ולאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות. הביאו לטמפרטורת החדר הקרירה לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
Caramelizing סוכר: לצפות מקרוב. סוכר מבשל במהירות ברגע שהוא מתחיל חום, כך יש את החומרים שלך נמדדים ואת הכלים שלך התאספו לפני שתתחיל. לפני הבאת תערובת הסוכר שלך לרתיחה, ודא שאתה לחלוטין להמיס את הסוכר ולהמיס את החמאה: מערבבים את התערובת עם מרית גמישה חסינת חום מעל חום בינוני נמוך, פועל המרית סביב החלק הפנימי של הסיר כמה פעמים כדי לערבב הכל ביסודיות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
באמצעות מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
7
זה יכול להיות מסובך לדעת מתי תערובת סוכר הגיעה לטמפרטורה שתניב את המרקם שאתה אחרי. למרבה המזל, מדחמי ממתקים מחסלים את הניחושים. תוכלו למצוא אותם בסופרמרקטים וכמה חנויות לחומרי בניין; הקפד לבחור אחד שמודד טמפרטורות עד 40
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
בדוק את זה קודם: אם יש לך מדחום ישן בחלק האחורי של מגירת הגאדג ' ט שלך, לבדוק את הדיוק שלה על ידי טבילה אותו במים רותחים; זה צריך לקרוא 21
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
(אם זה לא, לקבל מדחום חדש.) האהוב עלינו במטבח הבדיקה הוא טיילור קלאסי ממתקים ומדחום אנלוגי ומטגנים עמוקים ($13; זמין בחנויות כלי בית ושיפור הבית), מודל זול זה קל לקרוא ומחבר בצורה מאובטחת לצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
10
קרא אותו במדויק: לצרף את המדחום לצד של המחבת לאחר תערובת הסוכר הגיע לרתיחה. המיקום של חיישן החום משתנה בין המותגים, אבל בדרך כלל החלק התחתון של המדחום חייב להיות שקוע לחלוטין בתערובת הסוכר כדי לקבל קריאה מדויקת. אם התערובת היא רדודה מדי, בזהירות להטות את המחבת עד הנוזל לחלוטין מכסה את החלק התחתון של המדחום כאשר אתה רוצה לבדוק את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או