קרמל-ריזוטו בצל עם בייקון
ריזוטו בקרמל-בצל עם בייקון עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 432 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אורז arborio, מלח ופלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בצל מקורמל, תרד וריזוטו בייקון, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 8 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז, ואז להתפורר.
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 4 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד משחימים, כ 20 דקות.
מעבירים את הבצלים לצלחת. לשטוף את הסיר.
מביאים את המניה לרתיחה בסיר בינוני. לכסות ולשמור חם על אש נמוכה.
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בסיר הגדול.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
להוסיף מלאי חם מספיק כדי לכסות את האורז, על 1 1/2 כוסות, ומערבבים כל הזמן על חום מתון עד המניה נספג. המשך הוספת מלאי, על 1 1/2 כוסות בכל פעם, ומבשלים, ערבוב, עד שהוא נספג לחלוטין לפני הוספת יותר. האורז נעשה כאשר הדגנים הם רק רך והרוטב הוא שמנת, על 20 דקות.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את הבצל, בייקון, טימין ו 1/2 כוס פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לקערות ומגישים עם פרמזן נוסף.