קרמל שקדים
אם יש לכם תמצית שקדים, חלב מרוכז, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים סוכר למחבת עוגה עגולה 9 אינץ'.
מניחים מחבת עוגה מעל חום בינוני. מבשלים 6 דקות או עד שהסוכר מומס וזהב, מחבת עוגה רועדת מדי פעם עם מלקחיים. מיד להסיר מהחום; להפריש.
מניחים ביצים בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף עד קצף.
מוסיפים תמציות וחלב; מערבבים עם מקצף. מערבבים בשקדים 1/4 כוס.
יוצקים תערובת לתוך מחבת עוגה מוכנה; לכסות בנייר כסף; מקום במחבת צלייה רדודה גדולה.
מניחים מחבת קלייה בתנור; מוסיפים מים למחבת צלייה לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת עוגה מן המים; מקום על מתלה חוט.
תן פודינג להתקרר במחבת עוגה 30 דקות. שחרר קצוות עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת הגשה במהופך על גבי מחבת עוגה; הופכים פודינג על צלחת, המאפשר סירופ לטפטף מעל פודינג.
מפזרים שקדים קצוצים,אם תרצה.