קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל תפוח פסטיס

קרמל תפוח פסטיס
קרמל תפוח פסטיס דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, דבש, ממתקים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרמל תפוח פסטיס, המרכיב הסודי (פסטיס): דגים מזוגגים פסטיס עם שומר, ו המרכיב הסודי (פסטיס): Pastis ו Persillade ממולא M.

הוראות

1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מילואים 2 כפות שקדים ומפיצים באופן שווה את השקדים הנותרים על תבנית אפייה, ולאחר מכן טוסט בשליש העליון של התנור עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400°f. 3toss פלחי תפוחים עם מיץ לימון ו-1/4 כפית קינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מבשלים 1 כף חמאה עם דבש וסוכר מגורען במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן ובזהירות עם כף עץ (תערובת תהיה קצף), עד התערובת היא זהב עמוק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
6
בזהירות להוסיף תפוחים (קרמל יהיה להקשיח, ואז נוזלי), ערבוב בעדינות מתחתית המחבת כדי מעיל תפוחים עם קרמל, לבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מסננים תפוחים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה, הזמנת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מעבירים תפוחים לקערה אחרת ומערבבים שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים קרמל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 2 ליטר ולהשליך כל מוצקים. מבשלים במהירות עד הנוזל מצטמצם זיגוג עבה (על 1/3 כוס), 5 עד 10 דקות. שמור מעט חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מערבבים יחד ממתקים סוכר הנותרים 3/4 כפית קינמון ולהעביר מסננת בסדר רשת או נפה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מברשת מחבת springform עם חלק מהחמאה שנותרה. מחסנית כיסוי של פילו עם ניילון לעטוף ומגבת מטבח dampened. שמירה על שאריות פילו מכוסה, להניח 1 גיליון על משטח עבודה מברשת עם חמאה, ואז אבק קל עם סוכר קינמון. הרם פילו חמאה ולהתאים בעדינות למחבת עם קצוות תלויים. סובב מחבת מעט, ואז חמאה וסוכר גיליון אחר ומקום במחבת. (גיליונות לא צריכים ליישר.) חזור עם 7 יותר גיליונות, מחבת מסתובבת בכל פעם כל כך במקרה של גיליונות מכסה שפה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
12
מורחים תערובת תפוחים באופן שווה פגז פילו וחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
13
מברשת הנותרים פילו גיליון עם חמאה ואבק עם כמה סוכר קינמון ולשכב על מילוי, גיליון מתפורר בעדינות מעט כדי להתאים במחבת. הביאו את הקצוות של הסדינים התחתונים התלויים מעלה ומעלה את המילוי ואת הסדין העליון כדי לסגור. (פילו צריך להיראות כפרי, אבל להימנע מפסגות גבוהות, כפי שהם יכולים לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
14
מברשת למעלה עם חמאה שנותרה ומפזרים שקדים שמורים. לנפות סוכר קינמון בנדיבות על פני פסטיס ואופים בשליש התחתון של התנור עד העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פסטיספסטיס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F והמשיך לאפות עד שהטופ יהיה חום זהוב עמוק ומבריק, כ -15 דקות. (קצוות מסוימים עשויים לקבל כהה מאוד). פסטיס מגניב במחבת על מדף 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטיספסטיס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
16
הסר את הצד של פאן בזהירות מגניב pastis 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטיספסטיס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
17
מעבירים למגש וחותכים אותו עם סכין משוננת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
18
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1
תפוחים יכולים להיות מבושלים וקרמל עשה 3 ימים קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס