קרמל תפוח פסטיס
קרמל תפוח פסטיס דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, דבש, ממתקים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרמל תפוח פסטיס, המרכיב הסודי (פסטיס): דגים מזוגגים פסטיס עם שומר, ו המרכיב הסודי (פסטיס): Pastis ו Persillade ממולא M.
הוראות
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
מילואים 2 כפות שקדים ומפיצים באופן שווה את השקדים הנותרים על תבנית אפייה, ולאחר מכן טוסט בשליש העליון של התנור עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400°f. 3toss פלחי תפוחים עם מיץ לימון ו-1/4 כפית קינמון בקערה גדולה.
מבשלים 1 כף חמאה עם דבש וסוכר מגורען במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן ובזהירות עם כף עץ (תערובת תהיה קצף), עד התערובת היא זהב עמוק, על 6 דקות.
בזהירות להוסיף תפוחים (קרמל יהיה להקשיח, ואז נוזלי), ערבוב בעדינות מתחתית המחבת כדי מעיל תפוחים עם קרמל, לבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם במכרז, על 10 דקות.
מסננים תפוחים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה, הזמנת קרמל.
מעבירים תפוחים לקערה אחרת ומערבבים שקדים קלויים.
יוצקים קרמל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 2 ליטר ולהשליך כל מוצקים. מבשלים במהירות עד הנוזל מצטמצם זיגוג עבה (על 1/3 כוס), 5 עד 10 דקות. שמור מעט חם או בטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד ממתקים סוכר הנותרים 3/4 כפית קינמון ולהעביר מסננת בסדר רשת או נפה.
מברשת מחבת springform עם חלק מהחמאה שנותרה. מחסנית כיסוי של פילו עם ניילון לעטוף ומגבת מטבח dampened. שמירה על שאריות פילו מכוסה, להניח 1 גיליון על משטח עבודה מברשת עם חמאה, ואז אבק קל עם סוכר קינמון. הרם פילו חמאה ולהתאים בעדינות למחבת עם קצוות תלויים. סובב מחבת מעט, ואז חמאה וסוכר גיליון אחר ומקום במחבת. (גיליונות לא צריכים ליישר.) חזור עם 7 יותר גיליונות, מחבת מסתובבת בכל פעם כל כך במקרה של גיליונות מכסה שפה שלמה.
מורחים תערובת תפוחים באופן שווה פגז פילו וחלק העליון.
מברשת הנותרים פילו גיליון עם חמאה ואבק עם כמה סוכר קינמון ולשכב על מילוי, גיליון מתפורר בעדינות מעט כדי להתאים במחבת. הביאו את הקצוות של הסדינים התחתונים התלויים מעלה ומעלה את המילוי ואת הסדין העליון כדי לסגור. (פילו צריך להיראות כפרי, אבל להימנע מפסגות גבוהות, כפי שהם יכולים לשרוף.)
מברשת למעלה עם חמאה שנותרה ומפזרים שקדים שמורים. לנפות סוכר קינמון בנדיבות על פני פסטיס ואופים בשליש התחתון של התנור עד העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F והמשיך לאפות עד שהטופ יהיה חום זהוב עמוק ומבריק, כ -15 דקות. (קצוות מסוימים עשויים לקבל כהה מאוד). פסטיס מגניב במחבת על מדף 5 דקות.
הסר את הצד של פאן בזהירות מגניב pastis 5 דקות.
מעבירים למגש וחותכים אותו עם סכין משוננת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל.
תפוחים יכולים להיות מבושלים וקרמל עשה 3 ימים קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה.