קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרמל תפוח פסטיס

קרמל תפוח פסטיס
קרמל תפוח פסטיס דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, דבש, ממתקים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרמל תפוח פסטיס, המרכיב הסודי (פסטיס): דגים מזוגגים פסטיס עם שומר, ו המרכיב הסודי (פסטיס): Pastis ו Persillade ממולא M.

הוראות

1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מילואים 2 כפות שקדים ומפיצים באופן שווה את השקדים הנותרים על תבנית אפייה, ולאחר מכן טוסט בשליש העליון של התנור עד הזהב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400°f. 3toss פלחי תפוחים עם מיץ לימון ו-1/4 כפית קינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מבשלים 1 כף חמאה עם דבש וסוכר מגורען במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן ובזהירות עם כף עץ (תערובת תהיה קצף), עד התערובת היא זהב עמוק, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בזהירות להוסיף תפוחים (קרמל יהיה להקשיח, ואז נוזלי), ערבוב בעדינות מתחתית המחבת כדי מעיל תפוחים עם קרמל, לבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים תפוחים במסננת להגדיר מעל קערה גדולה, הזמנת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מעבירים תפוחים לקערה אחרת ומערבבים שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים קרמל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר כבד 2 ליטר ולהשליך כל מוצקים. מבשלים במהירות עד הנוזל מצטמצם זיגוג עבה (על 1/3 כוס), 5 עד 10 דקות. שמור מעט חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מערבבים יחד ממתקים סוכר הנותרים 3/4 כפית קינמון ולהעביר מסננת בסדר רשת או נפה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מברשת מחבת springform עם חלק מהחמאה שנותרה. מחסנית כיסוי של פילו עם ניילון לעטוף ומגבת מטבח dampened. שמירה על שאריות פילו מכוסה, להניח 1 גיליון על משטח עבודה מברשת עם חמאה, ואז אבק קל עם סוכר קינמון. הרם פילו חמאה ולהתאים בעדינות למחבת עם קצוות תלויים. סובב מחבת מעט, ואז חמאה וסוכר גיליון אחר ומקום במחבת. (גיליונות לא צריכים ליישר.) חזור עם 7 יותר גיליונות, מחבת מסתובבת בכל פעם כל כך במקרה של גיליונות מכסה שפה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
מורחים תערובת תפוחים באופן שווה פגז פילו וחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
13
מברשת הנותרים פילו גיליון עם חמאה ואבק עם כמה סוכר קינמון ולשכב על מילוי, גיליון מתפורר בעדינות מעט כדי להתאים במחבת. הביאו את הקצוות של הסדינים התחתונים התלויים מעלה ומעלה את המילוי ואת הסדין העליון כדי לסגור. (פילו צריך להיראות כפרי, אבל להימנע מפסגות גבוהות, כפי שהם יכולים לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מברשת למעלה עם חמאה שנותרה ומפזרים שקדים שמורים. לנפות סוכר קינמון בנדיבות על פני פסטיס ואופים בשליש התחתון של התנור עד העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פסטיספסטיס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F והמשיך לאפות עד שהטופ יהיה חום זהוב עמוק ומבריק, כ -15 דקות. (קצוות מסוימים עשויים לקבל כהה מאוד). פסטיס מגניב במחבת על מדף 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטיספסטיס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
הסר את הצד של פאן בזהירות מגניב pastis 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטיספסטיס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מעבירים למגש וחותכים אותו עם סכין משוננת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
18
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב קרמל.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1
תפוחים יכולים להיות מבושלים וקרמל עשה 3 ימים קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות